Tervetuloa Teatterikoneen lippukauppaan! 

Tallenneliput pukinkonttiin!

Tallenneliput ovat myynnissä 14.12.-20.12.2020 klo 18 saakka lippukaupassa. Kun lipunmyynti päättyy sinulle lähetetään Teatterikoneelta (osoitteesta varaukset@teatterikone.fi) sähköpostia, jossa saat tunnukset ja ohjeet tallenteiden katsomiseen!
Tallenteen voit katsoa kotona, tai missä vain haluat omalta laitteeltasi (tietokone, puhelin yms.) Tallenne on katsottavissa 21.12.-31.12. välisenä aikana. Halutessaan tallenteen voi katsoa useamman kerran.
HUOM!
Testaathan, että tallenne toimii viimeistään maanantain 21.12. aikana, sillä jääämme joululomalle ti 22.12.! Tarvittaessa voit laittaa meille sähköpostia varaukset@teatterikone.fi tai soittaa numeroon 0440856451. Mikäli tunnukset eivät toimi, tai tarvitset apua niiden katsomisessa. Tarkistathan myös roskapostikansion, mikäli tunnukset eivät ole saapuneet sinulle maanantaina 21.12. klo 10 mennessä!
Tallennelipun hinta on 12€!Teatterikoneen esitysliput  myydään ennakkoon täällä. HUOM! Esityslippuja ei tarvitse tulostaa, riittää kun kerrot nimesi paikan päällä lipunmyyjälle, tai näytät lipun puhelimesta.

KLIKKAA OSTOSKÄRRY -KUVAKETTA HALUAMASI ESITYSPÄIVÄN KOHDALLA, NIIN NÄET LIPPUVAIHTOEHDOT!
Ennakkomyynti päättyy tuntia ennen esitystä. Vapaita paikkoja voi tiedustella Teatterikoneen numerosta
044 085 6451
Asiakkaalle ei synny ylimääräisiä kuluja ennakkolipun ostosta.
Ennakkolipun hinnat vain nettikaupasta!
Peruslippu: 20 € / Alennuslippu: 16 €

Tuplalippu: 30€ (sisältää sisäänpääsyn kahteen monologiesitykseen saman päivän aikana)
Sarjalippu: 70€ (sisältää pääsyn kaikkiin 5 monologiin, sarjakortti on henkilökohtainen. Varaathan paikkasi esitykseen osoitteesta varaukset@teatterikone.fi)
Löydät eri hintaiset liput, kun klikkaat ostokärry kuvaketta!

Liput ovelta/varatut liput: Maksu ainoastaan kortilla! varaukset osoitteesta: varaukset@teatterikone.fi
Aikuistennäytelmät: 22 € / 18 € /
Tuplalippu: 32€
Sarjalippu: 72€

Alennus koskee opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä, siviilipalvelus- ja varuspalvelushenkilöitä.
Ryhmävaraukset ja tiedustelut Teatterikoneen tuottaja:  varaukset (ät) teatterikone.fi 
(Ryhmävaraukset min. 10/henkeä.) 


Miten toimia kun saavun paikalle?
Näytä ostamasi lippu  puhelimesta paikan päällä lipunmyynnissä, tai kerro nimesi lipunmyyjälle. Saat paikan päällä vielä pääsylipun/käsiohjelman.
Esityspaikka on Juomatehtaan studio, Vapaudenkatu 25, 40100 Jyväskylä. Alueella on muutamia parkkipaikkoja studion edessä, sekä yläparkkipaikka, johon menee tie studion vierestä. (oikealta puolelta, jyrkkä mäki ylös, parkkipaikkoja on n. parisenkymmentä.) HUOM! Parkkipaikkoja ei valitettavasti ole arkena oleviin päiväesityksiin!


Lahjakortti Teatterikone
20,00 €Lue lisää