Perkele, tää on intohimoa!

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta Teatterikoneen perustamisesta. Juhlavuosi huipentuu Teatterikoneen Perkele, tää on intohimoa! 20-vuotisjuhlanäytelmään, joka kertoo intohimoisesta teatterin tekemisestä ja unelmiin uskomisesta.

 Unelma omasta teatterista on vaatinut unettomia öitä, kyyneleitä, sekä häpeän ja pettymysten hetkiä. Mutta omasta intohimosta ja tarpeesta tehdä merkityksellistä työtä ei ole kuitenkaan tingitty. Vuosien aikana on saavutettu lukuisia riemun hetkiä, onnistumisen kokemuksia ja mikä tärkeintä: vaikuttuneita, liikuttuneita ja viihdytettyjä katsojia.

Perkele, tää on intohimoa!  on sekoitus autofiktiota, Teatterikoneen menneiden kantaesitysten näytelmätekstejä, sekä näytelmiin sävellettyjä lauluja täysin uutena ja eheänä kokonaisuutena. Unelmilla on merkitystä. Ne valavat toivoa ja saavat meidät yhdistämään voimamme. Teatterikoneen juhlaesitys on ylistys unelmille ja niiden saavuttamiselle. Ja sitä me haluamme juhlia yhdessä teidän kanssanne!

Lavalla nähdään Teatterikoneen ammattilaiset Annu Sankilampi sekä Aaro Vuotila.

Esityksen kesto, n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Huomasithan tukilippumme? Ostamalla tukilipun tuet vuosikymmenten aikana tekemää työtämme!

Voit ostaa tukilipun avoimena sarjalippuna lippukaupan etusivun alariviltä, jolloin voit käyttää sen myöhemmin valitsemaasi näytelmään syöttämällä lipun koodin lippukauppaan.Tukiliput ovat nyt myös myynnissä jokaisen esityksen omassa lippuvalikoimassa, josta voit ostaa tukilipulla näytelmään lipun.

Lisäksi muistamme tukilipun ostaneita tukijoitamme pienellä yllätyksellä! Kiitos tuestasi! 

TuoteHintaMäärä
50,00 €
26,00 €
23,00 €
12,00 €