Perkele, tää on intohimoa!

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta Teatterikoneen perustamisesta. Juhlavuosi huipentuu Teatterikoneen Perkele, tää on intohimoa! 20-vuotisjuhlanäytelmään, joka kertoo intohimoisesta teatterin tekemisestä ja unelmiin uskomisesta.

 Unelma omasta teatterista on vaatinut unettomia öitä, kyyneleitä, sekä häpeän ja pettymysten hetkiä. Mutta omasta intohimosta ja tarpeesta tehdä merkityksellistä työtä ei ole kuitenkaan tingitty. Vuosien aikana on saavutettu lukuisia riemun hetkiä, onnistumisen kokemuksia ja mikä tärkeintä: vaikuttuneita, liikuttuneita ja viihdytettyjä katsojia.

Perkele, tää on intohimoa!  on sekoitus autofiktiota, Teatterikoneen menneiden kantaesitysten näytelmätekstejä, sekä näytelmiin sävellettyjä lauluja täysin uutena ja eheänä kokonaisuutena. Unelmilla on merkitystä. Ne valavat toivoa ja saavat meidät yhdistämään voimamme. Teatterikoneen juhlaesitys on ylistys unelmille ja niiden saavuttamiselle. Ja sitä me haluamme juhlia yhdessä teidän kanssanne!

Lavalla nähdään Teatterikoneen ammattilaiset Annu Sankilampi, Aaro Vuotila, Kirsi Sulonen ja Jussi Helminen, sekä nuorista lupauksista, Paju Suutari, Vera Hirvonen, Eeli Hilme, koottu bändi.

Esityksen kesto, n. 2 tuntia sisältäen väliajan.

Huomasithan tukilippumme? Ostamalla tukilipun tuet vuosikymmenten aikana tekemää työtämme ja autat kattamaan juhlaesityksen valmistamisen kulut. Tukilipulla lunastat paikkasi valitsemaasi Perkele, tää on intohimoa! -näytelmään silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lisäksi muistamme tukilipun ostaneita tukijoitamme pienellä yllätyksellä! Tukilippu löytyy lippukaupan etusivun alareunasta. 

Onko sinulla kampanjakoodi tai sarjalippu?

Voit syöttää alla olevaan kenttään koodin lunastaaksesi sarjalipun tai kampanjakoodin.

TuoteHintaMäärä
26,00 €
23,00 €
12,00 €